tussendoortje

De boog kan niet altijd gespannen staan. Ook de schrijfboog niet en daarom gooi ik vandaag even de riemen af. Voor een stukje tussendoor. Een tussendoortje.

Even niet mindful in het nu – veel te koud! -, maar in een droom van wat komen gaat. Ik doe alsof het grillige, winterse weer er niet is en spoel door naar een warme luilekkerweek in zomerse komkommertijd. Naar elke ochtend Franse warme bakker en een verse krant. Naar struinen door straten en kuieren langs water. Naar rivieren die ergens tussendoor stromen. Naar een duik in een warm zwembad en naar lavendelgeuren binnen en buiten. Naar verwennerij in een B&B met uitzicht en quality-time met het gezin. Op dat beeld leg ik de film stil.

Maar mijn bloggeest spoelt nog verder. Naar het einde van die vakantie. En naar een nieuwe titel voor deze blog. Want de oude is dan achterhaald. Iets nieuws moet er komen. Iets dat belooft wat het doet, dat omvat wat komt. Kort, catchy, prikkelend misschien. La Tartinette, Blogwifty, Caleidoscoop of Miscellaneous heb ik al geschrapt. Hersenmoes en Hersenspinnen kent WordPress al. A river runs through it zoals op de foto is een mooie, maar wat vaag.

Anspiration dan? Anna, inspiration en aspiration. Veel in één maar bij nader inzien misschien toch te Engels. Of Annafoor? Van Anna, anafoor en foor. Metafoor voor Anna’s blogfoor. Of … ?

Wie een betere suggestie heeft, geve ze door. Geve ze door. Geve ze door.

7 gedachtes over “tussendoortje

  1. Dit is een moeilijke en vooral zeer persoonlijk vind ik.
    Mocht ik nu zelf een nieuwe blognaam moeten bedenken dan zou de vrouw die ik nu ben niet meer voor een Engelse titel gaan. Een aantal jaren geleden zag ik dat nog anders.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.