even tussendoor …

liggend uit je rug,

van nood naar deugd: een hemels

rondje kruinturen

~


Gisteren in het nieuws: Buitenklas Bostorie in Drongen is de trotse eigenaar van enkele kruintuurders. Een soort van ligstoelen in het pastoriebosje van waaruit kinderen (en misschien ook hun leerkrachten?) naar de bomen en de hemel erboven kunnen liggen turen. Momenten van zalig genieten tijdens het schoollopen – of -liggen 😉 – in gezonde buitenluchten. Als je het mij vraagt, een lumineus idee!


 

39 gedachtes over “even tussendoor …

      1. Dat ben je!
        Het is toch prachtig om pubers even met het hoofd in de wolken te kunnen brengen, weer te leren dromen bij klaarlichte dag i.p.v. altijd aan die smartphone te hangen. Het proberen waard.

        Geliked door 1 persoon

  1. Kunnen we daar geen sport van maken? Alle kans dat ik dan zelfs sportief word.
    Ergens op mijn blog staat mijn zicht op het bladerdak van de druivenpergola. Ik legde me daar toen omdat mijn hoofd letterlijk zuurstof nodig had.

    Geliked door 1 persoon

  2. tuinturen, i love it, wij houden ervan, onze poes is liefhebber en onze hond idem, misschien ooit eens iemand vertellen dat tuinturen hemels is!
    dankjewel Annaberg! prachtig woord!

    Geliked door 1 persoon

      1. hahaha, ja idd ik heb er overgelezen en meteen een nieuw woord van gemaakt! in de tuin gaan kruinturen! ja dat is wel iets voor morgen, ik krijg er regenogen van vandaag… hahahaha

        Geliked door 1 persoon

  3. Ah die kruinen, ja dat zijn ook kruinen natuurlijk, ik probeerde het al uit, op het strand of zo, maar dan naar voren kijken, op je buik liggend, alle kruinen zien van hen die op hun rug liggen te bakken, ahhahaha

    Maar een heel goed idee, zouden meer scholen moeten doen!

    X

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.