Anna

Ik ben Anna, wifty going on sixty, vrouw van een lieve echtgenoot, mama van 5, oma van 2, vriendin van een handvol en ex-leerkracht die er voor onbepaalde tijd – mogelijk voorgoed – tussenuit knijpt. Ik hou van al wat mooi is, van lekker zoet en bubbels zonder alcohol, van Toscane en de Vaucluse en Engelse literatuur, van de columns van Tom Heremans en An Olaerts, de geur van oude rozen, van breien en bakken en sport op tv, van koffiekletsen met vriendinnen, van Pioneer Woman en landelijk wonen, van een vleugje humor en mensen die ECHT zijn. Ik bewandel in Zuid-Dijleland creatieve paden van schrijven en dichten en misschien ook aquarellen. Mijn mini smartphone is mijn beeldgeheugen. En nee, ik durf nog altijd niet vliegen, ben bang van vleer- en andere muizen, hoogtes, liften en grote risico’s. Ik haat dansen, drukke plekken en luide muziek. Bovendien hou ik – sorry voor de dierenliefhebbers – echt niet van dieren, en al helemaal niet van mensen met een (te) groot ego.

versatile-blogger

Award gekregen van Victoria. The Victoria Tales.

24 gedachtes over “Anna

  1. Dag Ann(a)? Vliegen durf ik ook niet, zeg dan altijd dat mijn verzekering niet hoog genoeg is. Alhoewel, vorig jaar in september mochten we op de startbaan wandelen op het vliegveld van Ursel. Echt imposant hoor.Ik kon het niet laten en fladderde met mijn armen – wijd open – lichtjes aanzettend op de startbaan. Achter me liep een groepje wandelaars – lachend – achter me aan. Ik draaide me om en zei toen: ‘Tja, vandaag lukt het niet om op te stijgen hé, dat denken jullie. Je moet weten ik was – even – heel even – hoog in de wolken’. De verwondering ten top.

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik, mijn zus, mijn ouders,… houden ook niet van dieren. Ik vind het vervelend als een hond van 25kg naast mij in de zetel zit (meestal op mijn bil, of anders op mijn voeten,….). Ik wil spontaan rechtstaan… maar ben je dan nog wel bezoek? Enfin, heel vervelend om te verstoppen. Toch moet je het verstoppen want vaak ben je met die mening een on-mens…

    Geliked door 1 persoon

  3. Meestal zie ik je verhalen verschijnen in de reader. Vandaag heb ik het anders gedaan, en ieders homepagina bezocht – want ook de layout en informatie ‘naast’ het blog maken deel uit van ‘jou’. Prachtig, wat ik hier zie en lees. Het maakt het ‘beeld’ dat ik van je heb weer wat completer.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.