altijd een paraplu binnen handbereik … AdReach

Sinds kort prijkt een hoekje van ons interieur op de website van een kakelverse en hippe start-up. Vier studenten van de UCLL Leuven, including zoon drie, hebben in het kader van hun Banaba Bedrijfskunde een onderneming op poten gezet.

AdReach, the Art of Reaching people. Ze doen het met paraplu’s. Op maat en smaak van de klant. In degelijke houten bakken – ere wie ere toekomt … ontwerp en prototype van de hand van de echtgenoot – , ambachtelijk vervaardigd door het jonge team in … – je raadt het goed – onze eigenste garage slash atelier slash schrijnwerkerij slash beitserij slash opslagplaats. Houten parapluhouders die daar nadien vlak geschuurd zijn en gebeitst in twee verschillende kleuren. Voor een moderne en een rustieke uitvoering. Om te matchen met het interieur van de zaak waar ze binnenkort misschien zullen prijken. Er is over nagedacht.

Onze garage als productieplek dus en zoals het een heus atelier betaamt, ligt die nu, onder een donzig laagje houtstof en doordrongen van beitsige geuren, nog wat meer overhoop. Tijdelijk weliswaar. Dat de deur naar het terras wat minder open draait, de frietketel een extra kap nodig had en de auto’s wat minutieuzer geparkeerd moeten worden, nemen we er graag bij. Voor je kinderen heb je wat over.

En of het een succes wordt of niet, eigenlijk ben ik nu al trots op het hele plaatje. Dus schrijf ik er maar een stoefpostje over. Je weet maar nooit.

Aan wie me verdenkt van enige moederlijke subjectiviteit, stel ik voor om zelf eens te gaan kijken. De website mag best gezien worden, vind ik. Met dank aan WordPress Elegant Themes en het oog van zoon drie. Sober, stijlvol, creatief design. Met een gelinkte Facebookpagina om Vlaamse ondernemers in de kijker te zetten. Networking en marketing dus. Waar jonge mensen goed in zijn. En daarover bloggen. Waar moeders soms goed voor zijn.

 

foto’s © AdReach

9 gedachtes over “altijd een paraplu binnen handbereik … AdReach

  1. Mooie website ☺ en als moeder mag je dat altijd supporten. Dat doe ik zelf ook met 2 jonge gamedesigners in mijn huis. 😉 heerlijk als kinderen zichzelf zo kunnen ontwikkelen en presenteren ☺☺ en daar mag je heel trots op zijn.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.