selfies tussen schijn en werkelijkheid

Het was een grappig gezicht vanmorgen. Ik op mijn versgepompte fiets op weg naar de bakker. Links van mij de ochtendzon die door de bomen priemde en de andere oever van onze beek in strepen en vlakken deed oplichten. En op die oever een schaduw die met me mee reed. Als een niet aflatende stalker. Die bovendien een loopje nam met de werkelijkheid. Want nu eens kreeg ik stelten van benen of veranderde ik in een mollige hooibaal, dan weer leek ik slanker en rechter dan ooit. Meer nog, ik groeide meter per meter. Wat uiteraard niet is en ook niet kan op deze gevorderde leeftijd. Schijn bedriegt altijd.

En toch was het ergens ook helemaal waar. Zo waar zelfs dat ik afstapte om selfies te schieten als bewijs. En terwijl ik dat deed, popte ook het ideetje voor deze blogpost. Als maïs op een oude stoof.

Het belooft een zonnige zaterdag te worden. Geniet er dus van, als het kan!

meer

selfie dan

dit wordt het

hier op de blog

nooit

16 gedachtes over “selfies tussen schijn en werkelijkheid

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.