59 ~ zeswoordverhaal: wachten

zo’n dag van wachten en voor-wachten

 


 

In de zomer van 2016 kwam de Tour de France op een boogscheut van ons vakantieadres voorbij. Op le quatorze juillet nog wel. Een ideale gelegenheid om de wielerkermis vanop de eerste rij mee te maken. Het zou een legendarische rit naar Mont Ventoux worden. Thomas de Gendt won die dag en Froome liep even te voet de berg op. Maar dat wisten we nog niet toen we aan de voet van de klim naar Gordes geduldig stonden te wachten. Zo’n twee uur in totaal. Want zoveel tijd zat er tussen de doorkomst van de publiciteitskaravaan en die van de renners. De karavaan zelf viel tegen, maar gelukkig was er een ludieke voor-wacht: twee mannen in een origineel vehikel die er vrolijk op los speelden en zo het lange wachten probeerden te verzachten.


Zeswoordverhaal schrijfuitdaging van Marion Driesen.

17 gedachtes over “59 ~ zeswoordverhaal: wachten

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.