het is weer die tijd van het jaar …

rozen ploppen en

klappen met hun vleugels van

papier, ze lonken

naar wandelaars en zetten

bermen in lichterlaaie

 

 

31 gedachtes over “het is weer die tijd van het jaar …

   1. Mooier kan je het niet bedenken. Al herinner ik me nog een boeketje van jaren geleden waar we de rode “kollebloemen” samen met de blauwe “korenbloemen” hadden geplukt. Dat had ook iets.

    Geliked door 1 persoon

 1. Hier zien we ze gelukkig ook weer, nog niet zo heel veel, want inderdaad, dit hoeft niet overal zo te zijn, ken plekken en plaatsen waar het vroeger wel stond, maar al jaren en jaren weg is, maar nu weer terug wordt gebracht, gelukkig maar!

  X

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik kom net thuis van een land waar bermen er soms uitzagen als gevarieerde borders in tuinen, maar ik kan me niet herinneren dat ik poppies zag. Vandaag door mijn tuin lopend zag ik dat de gezaaide versie in mijn bloemenweide (zeer benieuwd naar, verschillende kleuren) bijna gaat bloeien.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.