31 Comments

  1. Ik kom net thuis van een land waar bermen er soms uitzagen als gevarieerde borders in tuinen, maar ik kan me niet herinneren dat ik poppies zag. Vandaag door mijn tuin lopend zag ik dat de gezaaide versie in mijn bloemenweide (zeer benieuwd naar, verschillende kleuren) bijna gaat bloeien.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.