zeswoordverhaal: camera

een stiekeme blik achter de schermen 

~

 


Vorige week belandden we als bij toeval op het dorpspleintje van Crillon-le-Brave. Het was een mooie zomeravond. We dronken een café crème op een winderig, hooggelegen terras, net op het moment dat de zon aan haar dagelijkse ondergang begon. Sneller dan in het kamplied zakte ze weg achter de schattige topjes van de Dentelles de Montmirail.

Nog altijd op zoek naar dé ultieme zonsondergangfoto van eigen makelij, probeerde ik vanuit verschillende hoeken een zuiderse versie van het natuurfenomeen met mijn mini-‘pienter foontje’ te vangen, maar vergeefs. Ik ving bot. Geen enkele foto loste mijn overspannen verwachtingen in.

Ondertussen deed de echtgenoot alsof ook hij – over mijn schouders heen 🙂 – het romantische momentum van die dag wilde vastleggen. Pas later bleek dat hij de focus van zijn cameraatje even verlegd had … . 😉

En zoals je ziet, wipt mijn haar de verkeerde kant op, maar dat is een ander verhaal!

fotovanfoto


Zeswoordverhaalchallenge van Marion.

 

34 gedachtes over “zeswoordverhaal: camera

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.