Anna zag een quote

… en vond ‘m wel leuk. Hij keek me zo handletterend aan dat ik er even om moest glimlachen. Beetgaar en mooi meegenomen, zo’n woordtoetje op een blauwe maandagochtend. Wordt naar de kapper gaan vandaag toch nog fijn, dacht ik. 😉

Maar toen kwam ik thuis. Tussen de soep en de patatten door gooide ik snel en enthousiast een logje om de foto heen en merkte toen dat het op Google Images stikt van die quote in allerhande uitvoeringen. Mijn ochtendlijke verwondering zakte als een pudding in elkaar. Even dacht ik eraan deze post dan maar bij het keukenafval te keilen, maar ik bedacht me. Eigenlijk is hij veel te mooi om zomaar weg te gooien. En misschien doe ik er jullie nog een plezier mee? 🙂

Fijne maandag!

 

Related image


(De foto bovenaan nam ik vanmorgen in de Diestsestraat in Leuven. De foto onderaan staat op Google Images en op Pinterest.)


 

38 gedachtes over “Anna zag een quote

 1. Ontgoochelend vind ik dat. Je denkt dat je iets origineels ziet en dan blijkt dat het ook ergens hebben afgekeken. En ik heb geen FB.

  Zelfs die ene die bovenaan links op mijn blog staat, was niet origineel al dacht ik van wel (ik kreeg hem via e-mail) maar ik vind die wel mooi.

  Er zit ook een probleem in als je zelf iets origineels schrijft. Dan nemen ze over en gaan ze daarna vertellen dat zij dat ook al zegden (meegemaakt op het blog).

  Maar “Anna zag een quote” is wel degelijk én origineel én van jou.

  😉

  Geliked door 1 persoon

   1. Ik heb een paar leuke gevonden !! 😀
    “What’s for diner, you ask?
    Go to hell and a side of make it yourself!”

    “I tried to cook something from scratch… and ended up summoning a demon”

    “I read recipes the same way I read science fiction. I get to the end and think “Well that’s not going to happen”
    LoL

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.