ze bestaan. punt.

Sprookjes

zijn om

in te geloven.

Zeker als ze bewoond

worden door feeën van vlees

en bloed. Op pad met louter

liefde voor het lezen, stickers en uitgelezen

boeken die ze voorzichtig achterlaten op inspirerende plekken

in hun buurt. Om gevonden, gelezen en gesmaakt te

worden door elkeen die in het magische van verhalen gelooft. 

 


 

Zelf zag ik er nog nooit één in het echt, maar ik weet dat ze er zijn. Ze bestaan. Echt. Ik volg de Leuvense boekenfee namelijk op Instagram. 😉 Daar zie ik haar silhouet. De stickers, de lintjes, de verpakkingen. Ik zie de boeken die ze achterlaat. Op plekken die ik (her)ken, maar waar ik te weinig kom. Een boek vond ik er nog nooit.

Toch hou ik van het mysterieuze sfeertje dat er rond die Book Fairies hangt. Ze wonen en werken ondertussen over de hele wereld en zijn ook altijd op zoek naar vers bloed. Dus, als je zin hebt om fee te worden en te zijn, neem dan eens een kijkje op hun website.

De Boekenfeeën. The Book Fairies. Ze bestaan. Punt. Echt. Punt.

Image result for book fairies leuven


De foto met het toepasselijke tekstbordje “J’existe.” nam ik maandagnamiddag op een wandeling aan het meer van Genval. Die van het Leuvens Fonske met een achtergelaten boek vond ik op https://deskgram.net/explore/tags/Boekenfee.


 

 

 

Categorieën:dichtsels, fotorestjes, het burn-out beestje, huis-tuin-keuken, leesvoer, losse gedachtenTags: , , , , , , , , , ,

33 Comments

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.