zondag rekt zich uit …

in

weken van

weinig woorden doet

beeld wel een boekje

open

🙂

 


Druk druk druk. Achter de schermen van wat je hier ziet en leest, is het megadruk. En ja, ik weet het wel: ik tuimel in herhaling. Plannen en ideetjes maken salto’s in mijn hoofd en zullen ooit wel landen. Maar niet zonder tijd.

Zondag rekt zich uit onder een grijsgesloten hemel. En dat is helemaal letterlijk bedoeld! 😉


18 gedachtes over “zondag rekt zich uit …

  1. Hier dito, net zo druk achter de schermen, ik lees wel even bij, zoveel als ik kan, maar als ik zo opsta, ben ik weer even weg en zijn andere dingen even belangrijker 😉 En die grijze hemel, hier ook…

    X

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.