op een blauwe maandag

De dag begon als duizend in een dozijn. Opstaan, ontbijt klaarmaken, hapje eten, een kattenwasje, mezelf in een comfortabele werkjurk hijsen, onze vier kippen uitlaten, de echtgenoot uitwuiven, de ‘goeie’ glazen van het moederdagfeestje met de hand afwassen, opruimen zodat de poetshulp het intensievere werk kan doen, zoon vier (tegen zijn zin) uit bed halen, zijn medicatie en ontbijt geven, hem aankleden en naar de zorginstelling brengen, een beetje helpen poetsen, een boterhammetje eten, naar de raadpleging kaakchirurgie in het ziekenhuis gaan – ja, binnen veertien dagen moet er gesneden en genaaid worden – en daar anderhalf uur (!) voor neertellen, net voor de parkeermeter verlijdt weer naar huis rijden, de Maremma vanuit een helikopter zien – het is weer Giro tijd -, zoon vier weer ophalen en dan …

het graan/koren/whatever

zien wuiven in de wind

heel even

kijken en

snel afdrukken

20190513_173427

De dag die begon en grotendeels (met uitzondering van het bezoek aan kaakchirurgie en de beelden van de Maremma) verliep als duizend in een dozijn kreeg plots een exclusief groen en ruraal randje in een overwegend blauw kader. Of omgekeerd, natuurlijk. 🙂

Het zijn de kleine dingen die … , maar dat wist je zeker al? 😉


 

27 gedachtes over “op een blauwe maandag

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.