stressalarm

Maandagochtend, iets voor 9. Buiten is het grijs en miezerig en binnen moet het licht aan.

Ik moet even bekomen. Stressoren 1, 2 en 3 gingen daarnet donkerrood aan het flikkeren. Omdat de rit naar de school van zoon vijf weer een ware nachtmerrie was (ik overdrijf een beetje … Zoon vijf heeft nog geprobeerd te relativeren – “Always pull a happy face, mammie!” -, maar vergeefs).

Veertig minuten ellende – de details doen er niet toe  – onderweg én eindbestemming schoolpoort niet gehaald, want als ik in de file was blijven voortsloffen was de zoon sowieso te laat. En ook al kan je er niets aan doen dat ze overal tegelijk wegenwerken starten en dat er in Wallonië gestaakt wordt, dan nog moet hij nablijven bij te laat komen en in dat geval zijn we allebei gesjareld of gejost. Je kiest maar. En straftijd, dat willen we ten allen prijze vermijden. Vandaar de noodstop op 200 m van halte terminus.

En nu zit ik hier, geparkeerd met een kop kamillethee voor me. Ik vind dat niet eens lekker. Kan je je inbeelden hoe stressy… Genoeg daarover.

En dus laat ik de boel heel even de boel en ik begin op mijn laptop te tokkelen. De stress ebt weg. Dadelijk nog een nieuwe blogpost lezen van een bevriende blogster en dan begint de dag echt met … een autorit naar Leuven, want de wax van zoon drie en vijf is op en die hebben ze alleen in de Hema. 😆

Een gedachte over “stressalarm

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.