positivo

Als je de tijd in een mal kon gieten – er een mensje van maken kon bijvoorbeeld – dan was de voorbije week beslist een positivo!

Het was een week

 • waarin ik jarig was en een uniek getal in de schoot geworpen kreeg. 55, helemaal vanzelf. 😉
 • waarin we reisden in tijd en ruimte. Meer dan 2000 km aflegden met ons busje en ook 60 miljoen jaar onder de grond doken. Met vakantie in de Vaucluse en de Drôme. En er zoals gewoonlijk weer een droom 😉 van een tijd beleefden.
 • waarin ik via de sociale media opvallend meer wensen kreeg dan de voorbije jaren. Van mensen ver en dichtbij. Van bekenden en onbekenden. Uit allerlei hoeken van de wereld.
 • waarin we meermaals verwonderd raakten door de mooie plaatjes om ons heen.
 • waarin we elke dag baantjes trokken in het zwembad en meer dan 10000 stappen zetten. Rondliepen met een strooien hoed op ons hoofd en af en toe poseerden voor een foto.
 • waarin we twee keer (!) uit eten gingen. Gezellig lekker en op en top zuiders buiten. En op de laatste dag bovendien verwend werden met een uitgebreid ontbijt in een zonovergoten kader.
 • waarin het leven zich van zijn mooiste kant toonde. Bij vriendin A. die na haar vreselijke ongeval van vorig jaar haar eerste kleinkindje in haar armen kon wiegen en bij oud-leerlinge Y. die aan de andere kant van de oceaan haar tweede kindje op de wereld zette.
 • waarin zoon twee in eigen dorp kon beginnen werken. Op fietsafstand van zijn en onze thuis.
 • waarin ik van W-ann-derful een nominatie kreeg voor een Liebster Award. Een leuke blijk van erkenning voor mijn schrijfsels.
 • waarin ik zowaar één boek volledig uitlas en bovendien halfweg een tweede geraakte. (Voor de geïnteresseerden … Ik las Truly Madly Guilty van Liane Moriarty en lees nu The Lost Girl van Carol Drinkwater.)
 • waarin ik ontdekte hoe makkelijk je online een vakantiefotoboek aanmaakt (dat zonet geleverd werd, netjes gepresenteerd in een linnen kaft!).
 • waarin we Tour de France keken op de Franse televisie en beseften dat Michel en José toch aangenamer zijn om naar te luisteren.
 • waarin lavendelgeur nooit ver weg was en liefde heel nabij.

 

40 gedachtes over “positivo

 1. Mooie week zowaar.
  En nog gefeliciteerd met je verjaardag. Ik doe dat begin augustus ook, zomaar een nieuwe leeftijd bereiken. Maar graag hoor, alles beter dan vroeg moeten vertrekken!

  Geliked door 1 persoon

 2. Geniet van je mooie cijfer en houd die mal maar stevig vast.

  En ik weet dat het nog erger kan dan Michel en José, maar ik vind nog steeds dat ze zo neerbuigend over “stuks” praten, net alsof renners geen mensen zijn maar objecten.

  Geliked door 1 persoon

   1. Deze combinatie in ieder geval wel, maar er volgen vast nog hele mooie combinaties … bij de volgende heb je misschien al tien kleinkinderen. Je weet het maar nooit. 😉

    Geliked door 1 persoon

 3. Prachtig dat je kan terugblikken en nagenieten van zo’n mooie vakantie. Dat is brandstof voor een gans jaar. Zeker als je dan een mooi album hebt waarin je kan bladeren en de vakantie herbeleven. Bij deze ook een dikke proficiat met je verjaardag! 55 zoenen 😘

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.