la solitudine

eenzaam aan de kant

gestrand tussen het riet, het

leven van weleer

~~~

Omdat ik,

telkens als ik schokkende beelden uit Italië zie,

telkens ik hun hallucinante dodencijfers hoor,

Laura Pausini’s adem lijk te horen.

Tussen het kippenvel door.

18 gedachtes over “la solitudine

 1. Omdat de reacties op je volgende bericht gesloten zijn, stuur ik het hier: Pfieuw! Dit is een blogbericht voor boven mijn bed te hangen! Ik wou dat ik u hamsteren kon, hoe mooi is dat! En die levenskunst, daar is hier ook nog wat werk aan. Warme groet Anna! Hou je gezond!

  Geliked door 1 persoon

  1. Hey Hilde
   Fijn dat je reageert. Ik vind het een geweldige zin. Ik wou dat ik u hamsteren kon. Met de maatregelen die zijn genomen, kun je al niet te ver vooruit denken. Misschien helpt dat ons en gelijkaardige zielen wel vooruit. Ook nadien. Hou je goed.

   Geliked door 1 persoon

 2. De eerste blog staat geen reactie veldje om te reageren. Ik denk zelf dat je gesloten bent. Mooie gedicht heb je geschreven. Het is ook treurig in de wereld dat zoveel doden en zieken gevallen.Ik vind zo erg van corona. Ik kom haast niet naar buiten. Ik ben zo bang. Balkon hebben wij wel. Binnenkort gaan we verven. Leuk dat je kwam bezoeken bij ons. Blijf gezond! Houd moed.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.