Met stip het mooiste …

… kevertje (al is een meikever natuurlijk ook niet mis), het lieveheersbeestje. En er zitten er hier nogal wat. Misschien als natuurlijk wapen tegen het legioen bladluizen op de rozenknoppen. Ik weet het niet. Het is alleszins een dankbaar onderwerp om de mogelijkheden van mijn nieuwe compactcamera (een vroeg verjaardagscadeau van de echtgenoot) uit te proberen.

Het kan ook makkelijk tussendoor. Want de uitgestrektheid van de eerste twee lockdownmaanden is zoek. Mijn behoefte en zin om te bloggen blijkbaar ook. Ideetjes reiken zelden verder dan de conceptfase. Ik had het eerder ook al gemerkt. In drukte van dagen en bij gebrek aan introverte tijd smelt mijn schrijflust weg als een praline in de zon.

Gelukkig was er dat pimpampoentje. Dat gestippeld zonnehoedje. En een camera bij de hand. Een minilogje is dan eigenlijk zo gefixt. 🙂

30 gedachtes over “Met stip het mooiste …

 1. Als dat je debuutfoto is, belooft dat veel voor de volgende!
  Ik twijfel al langer om er één te kopen, maar ben bang van ‘te ingewikkeld’. Valt het mee? Eigenlijk wel, aan he foto te zien 😉

  Geliked door 1 persoon

  1. Ik heb nog maar een tiental foto’s genomen. De knopjes op zich zijn wel duidelijk maar ik ben ook op zoek naar tips die verder reiken dan de handleiding. 😊

   Like

 2. Ik had vorige maand zo’n schrijfdipje. Dat komt weer helemaal goed, Anna! Ik vind je foto prachtig! Misschien moet ik toch ook eens, zo’n makkelijke camera … met mijn gsmeke lukt het niet om kriebelbeestjes te fotograferen. 😊

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.